Beoordelingen

7,7
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,3
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
6,4
Faciliteiten
7,6
Personeel
8,4
Waar voor uw geld
7,7

Beoordelingen

    Madeleine
    nl

    Beoordelingsscore

    4,6
    1 maart 2018

    Voor kiten oké, verder niet aan te bevelen.

    De rest. Bij binnenkomst was het al laat en wilde wij graag wat eten. De eigenaar zei gelijk dat we eigenlijk het hotel niet meer konden verlaten vanwege de 'bad people'. We konden alleen met een taxi naar een restaurant. Oké dan moet dat maar. Daar aangekomen besloten we dat we dit helemaal niet wilde en liepen terug naar het hotel. Ging prima, niets geks tegen gekomen. De eigenaar bleef ons dagenlang op ons hart drukken dat we in het donker echt niet naar buiten konden, nou dat hebben we gewoon gedaan en er was niets aan de hand. Ook was het er niet erg schoon, de kamer is niet schoongemaakt en de hottub beneden was super vies. Uiteindelijk zijn we een dag eerder weggegaan.
    De reden dat we hier sliepen was omdat mijn vriend hier wilde kitesurfen, voor die plek is het top. Echter was dat ook het enige wat fijn was aan het hele verblijf
    Thomas
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    5 januari 2018
    De afstand naar de stAd en het type strand
    Ontbijt
    Lindsay
    nz

    Beoordelingsscore

    9,2
    6 augustus 2018
    A little more maintenance on property but really not an issue
    Right on the Beach and about 10 min outside of Cartagena great location if you want to be beside the beach. The staff are very friendly and helpful. We used Urber to go in and out of the walled city in the evenings and this was cheap and convenient.
    Derrick
    us

    Beoordelingsscore

    7,9
    15 juni 2018

    Good.

    Try to over charge cab rides. They work together to over charge you and the guy who wears glasses and is chubby too gets kick back.
    Nice house lady.
    Lanier Lewis
    us

    Beoordelingsscore

    3,8
    14 juni 2018
    Our room had big gaps between the walls . Every bug outside, was in our room. We got bit up bad. No hot water at all not even warm. Bed was hard as a rock. Not a good location.
    Friendly staff,
    Carlos
    us

    Beoordelingsscore

    5,8
    30 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jennie
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    29 april 2018

    Very relaxing

    Amazing location with a great beach club and a very friendly manager.
    Martin
    us

    Beoordelingsscore

    8,8
    4 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    co

    Beoordelingsscore

    7,5
    17 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    fr

    Beoordelingsscore

    7,5
    14 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Melodyp
    ch

    Beoordelingsscore

    8,8
    9 januari 2018
    The service and people are excellent.
    Francisco
    mx

    Beoordelingsscore

    8,3
    6 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jorge
    co

    Beoordelingsscore

    6,7
    21 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Maria
    us

    Beoordelingsscore

    7,1
    22 februari 2017
    Wifi was a bit slow for what I needed. There was construction going on on the building making a lot of noise. The walls are quite thin too so you can hear everything that goes on outside. They should have a safe inside the rooms and install a water heater in the building.
    The property is really cute and well maintained